22 mars 2007

Land of the free, home of the brave

Om drygt ett dygn kommer jag att sitta på ett flygplan påväg till the US of A. Det blir Memphis-Nashville-Washington D.C.-New York (sistnämnda ej mer än stället vi flyger hem från).

För att inte trampa i klaveret i Tennessee studerar jag dessa matnyttiga lagar. Men jag får en sådan oemotståndlig lust att lägga häftstift på motorvägen. I'm such a daredevil!

Skall såklart försöka bookcrossa när jag nu för en gångs skull är ute på äventyr.

3 Comments:

Blogger Norpan said...

Nej, du skojar! Vilken lyx!!!! Vad kul!!! Det blir nog toppen, vad ska du/ni göra?

Kram

1:08 em  
Anonymous Anonym said...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ. Vad KUL!!!!!

Vilka häftiga städer du har valt. D.C. är en av mina top fem favoritstäder i världen och Memphis och Nashville står på min önskelista.

Ha det underbart kul. Att resa är livet :-)

2:51 em  
Blogger MiA said...

Norpan: Skall forsoka reseblogga lite om mina aventyr. Mitt mal for resan ar att se kitschiga och roliga grejer (som ankparaden ;) - och mer kitsch an Graceland blir det nog inte) medan agendan i ovrigt ar sightseeingspackad.

Maria: Resmalsvalet kan jag inte ta credit for, det ar nagot min sambo och hans familj planerat lange och jag som stadgad flickvan blivit medbjuden pa. Men visst ar det kul, ser speciellt fram emot D.C. eftersom jag inte ar en musikfreak som resten. Har du nagra tips pa vad jag inte far missa under nagra dagars vistelse?

5:43 fm  

Skicka en kommentar

<< Home